پایگاه خبری تحلیلی خط و نقد

تیم ملی تنیس روی میز دختران ایران به جام جهانی صعود کرد – خط و نقد | اخبار ایران و جهان

تیم ملی تنیس روی میز دختران ایران به جام جهانی صعود کرد – خط و نقد | اخبار ایران و جهان

بانوان کشورمان برای تکرار عنوان نهمی سال گذشته به مصاف ازبکستان رفتند و با ارائه یک بازی حساب شده با نتیجه ۳ بر ۲ به برتری دست یافتند و جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را کسب کردند. در نخستین بازی ندا شهسواری در مصاف با روزالینا ۳ بر ۲…

- اندازه متن +



بانوان کشورمان برای تکرار عنوان نهمی سال گذشته به مصاف ازبکستان رفتند و با ارائه یک بازی حساب شده با نتیجه ۳ بر ۲ به برتری دست یافتند و جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را کسب کردند.

در نخستین بازی ندا شهسواری در مصاف با روزالینا ۳ بر ۲ نتیجه را واگذار کرد، در ادامه مهشید اشتری توانست ۳ بر صفر مارخابو از ازبکستان را شکست دهد و بازی را به تساوی بکشاند.

در بازی سوم، شیما صفایی در مواجهه با ریما از ازبکستان ۳ بر ۱ به برتری دست یافت و تیم ایران را ۲ بر ۱ پیش انداخت.

در چهارمین مسابقه، ندا شهسواری در مصاف با مارخابو بازی را با نتیجه نزدیک ۳ بر ۲ واگذار کرد تا همه چیز در عدد دو مساوی شود.

در بازی سرنوشت ساز پنجم، مهشید اشتری با با روزالینا از ازبکستان دیدار کرد و توانست با نتیجه ۳ بر ۱ بازی را به نفع خود به پایان ببرد تا تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران در مجموع با نتیجه ۳ بر ۲ از سد ازبکستان بگذرد و عنوان نهمی آسیا را بدست آورد.

تکرار عنوان نهمی برای بانوان ایران در حالی رقم خورد که تیم‌های قدرتمند چین و مالزی که سال گذشته در مسابقات حضور نداشتند، امسال در این رقابت‌ها حضور پیدا کرده بودند و کار دختران کشورمان نسبت به سال گذشته برای کسب این عنوان و جواز حضور در جام جهانی به مراتب سخت‌تر بود.

تیم بانوان ایران با ترکیب ندا شهسواری، مهشید اشتری، شیما صفایی و فاطمه یاری و با هدایت حمیده ایرانمنش در مسابقات قهرمانی آسیا حاضر می‌باشد.

بیست و ششمین دوره مسابقات تنیس روی میز قهرمانی آسیا از ۱۲ تا ۲۰ شهریورماه در پیونگ چانگ کره جنوبی در جریان است.



Source link

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *