[ad_1]
به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت سوم امروز (سه شنبه دوم آبان ماه) و در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، بند (الف) ماده ۹۹ این لایحه را تصویب کردند.
بر اساس این مصوبه، با هدف ارتقای بهرهوری و ارتقای اثربخشی منابع آموزش عالی، پژوهش و فناوری، افزایش شتاب پیشرفت علمی، فناوری و نوآوری و کسب سهم هفت درصدی اقتصاد دانشبنیان از تولید ناخالص داخلی و رشد تولیدات محصولات با فناوری بالا:
الف- پرداخت اعتباراتی که از محل منابع عمومی و در قالب بودجههای سنواتی به دانشگاهها و مؤسسات آموزشی پژوهشی و فناوری موضوع ماده (۱) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور اختصاص مییابد، بر اساس شاخصهای هر یک از وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و موافقتنامه متبادله میان سازمان و دانشگاهها و ١٧٣ مؤسسات ذیربط خواهد بود. انطباق هزینه کرد با شاخصهای یادشده بر عهده رئیس مؤسسه یا دانشگاه میباشد. ماده (۱) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور بر مواد این قانون حاکم است.
تبصره- بودجه و اعتبارات سالانه دانشگاهها از سوی سازمان باید به گونهای تنظیم شود که حداقل پانزده درصد (%۱۵) اعتبارات برای امور پژوهشی و حداقل پنج درصد (%۵) اعتبارات برای امور فرهنگی پیشبینی و واگذار شود.
ب- در راستای تقویت نظام تأمین مالی نوآوری، کمک به افزایش صندوق نوآوری و شکوفایی و یا سرمایه گذاری مشترک با مدیریت صندوق به عنوان مصادیق جز (۲) بند (ت) ماده (۱۱) قانون جهش تولید دانش بنیان محسوب میشود.
[ad_2]
Source link
دسته بندی:
برچسب ها: