• امروز : شنبه - ۱ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 9 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Saturday - 23 September - 2023
0

پذیرش ۱۰ شرکت خراسان رضوی در فرابورس تا پایان سال

  • کد خبر : 2784
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
پذیرش ۱۰ شرکت خراسان رضوی در فرابورس تا پایان سال

مجید عشقی امروز ۲۶ مردادماه، در همایش سرمایه‌گذاری و تامین مالی از بازار سرمایه اظهار کرد: مسیری برای استفاده از پتانسیل‌های بازار سرمایه برای توسعه استان ایجاد شده است. در بازار سرمایه نیاز به حضور شرکت‌های قوی به ویژه از بخش خصوصی داریم که این امکان اینجا فراهم خواهد شد و این موضوع می‌تواند کمک […]



مجید عشقی امروز ۲۶ مردادماه، در همایش سرمایه‌گذاری و تامین مالی از بازار سرمایه اظهار کرد: مسیری برای استفاده از پتانسیل‌های بازار سرمایه برای توسعه استان ایجاد شده است. در بازار سرمایه نیاز به حضور شرکت‌های قوی به ویژه از بخش خصوصی داریم که این امکان اینجا فراهم خواهد شد و این موضوع می‌تواند کمک ویژه‌ای به بازار سرمایه کند.

وی با بیان اینکه یکی از رویکردهای اصلی سازمان بورس در یک سال گذشته استفاده از توان بخش خصوصی است، عنوان کرد: بخش دولتی و عمومی توان و ویژگی‌های لازم برای ایجاد رونق اقتصادی را ندارد و باید حتما از بخش خصوصی برای توسعه اقتصادی استفاده کنیم، به همین دلیل باید سهم این بخش را افزایش دهیم. یکی از ویژگی‌های خاص استان خراسان رضوی فعال بودن بخش خصوصی است. بیش از ۵۷۰۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط در استان فعال هستند.

عشقی افزود: صنایع بزرگ مشکلات و نوسانات خاص خود را دارند اما شرکت‌های کوچک و متوسط می‌توانند این نوسانات را جبران و مباحث مربوط به اشتغال و مردمی‌سازی اقتصاد را بیشتر تامین کنند. در مورد بازار سرمایه از ابتدا این اشتباه بزرگ را داشتیم که مقوله معاملات را پیش کشیدیم، مثلا تالار معاملات راه بیندازیم. آنچه در بازار سرمایه اصالت دارد، سرمایه‌گذاری است نه معاملات. معاملات بازار ثانویه برای یک هدف ثانویه ایجاد شده و کلیت بازار سرمایه تنها برای معاملات ثانویه نیست، بلکه برای تامین مالی و سرمایه‌گذاری است.

وی خاطرنشان کرد: اگر این جریان به سمت بخش واقعی حرکت کرده بود امروز بعد از سه سال می‌توانستیم شاهد افتتاح پروژه‌های بزرگی برای شرکت‌های مختلف باشیم. حتما باید در زمینه سرمایه‌گذاری و تامین مالی تاکید کنیم. در این مسیر مشکلاتی داریم؛ قانون بازار اوراق بهادار سال ۸۴ تصویب و اجرا شده که کاستی‌هایی دارد اما اصلاحاتی آماده و در کمیسیون اقتصادی نهایی شده است که امیدواریم نمایندگان برای انجام آن کمک کنند.

عشقی با اشاره به اینکه یکی از موانع ما در اقتصاد پیش‌بینی‌پذیری است، تصریح کرد: باید در برنامه هفتم پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد را مورد توجه قرار دهیم. روح حاکم بر برنامه هفتم در سرمایه‌گذاری باید قابل پیش‌بینی بودن اقتصاد باشد. یکی از معضلات چند سال گذشته این است که هر سال در قانون بودجه متغیرهای موثر بر شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی را به هم می‌ریزیم و تمام محاسبات اولیه پروژه‌ها و شرکت‌ها را در یک سال نابود می‌کنیم. این به پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد لطمه می‌زند. دولت این نیت را دارد و کمک می‌کند به این سمت حرکت کنیم که فعال اقتصادی بتواند آینده را پیش‌بینی و با متغیرهای یکسانی برای یک دوره معقول برنامه‌ریزی کند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: این همایش نقطه شروع حرکت جدیدی خواهد بود. بنگاه‌های اقتصادی ما آشنایی کافی با حوزه بازار سرمایه ندارند و این همایش نقطه ارتباطی خواهد بود که زیرساخت‌های لازم برای ایجاد این ارتباط و هماهنگی انجام شود و از این به بعد مسیر مشخصی برای بنگاه‌های اقتصادی در تمام صنایع باشد. ما پیگیر افزایش سهم خراسان رضوی در بازار سرمایه خواهیم بود. در حوزه صنعت ساختمان و گردشگری، مسیر ویژه برای تعریف ابزارهای جدید و استفاده از ابزارهای موجود خواهیم داشت.

وی اضافه کرد: مسیر ویژه‌ای برای پذیرش شرکت‌ها در بازار خواهیم داشت. منعی برای پذیرش هیچ شرکتی نداریم اما وقتی شرکتی را پذیرش می‌کنیم به چند میلیون فرد عرضه می‌کنیم، بنابراین نمی‌توانیم با ابهامات پذیرش کنیم و این ابهامات باید برطرف شود. هر شرکتی باید ۱۸ سرفصل گزارش ثابت در سال ارائه کند. حساسیت‌ها باعث می‌شود پذیرش شرکت‌ها زمان ببرد اما تاکید داریم ابهامات برطرف شود تا منافع سرمایه‌گذاران را حفظ کنیم.

عشقی بیان کرد: تبدیل تالارهای معاملاتی به مراکز تامین مالی انجام خواهد شد. مرکز تامین مالی از بازار سرمایه خراسان رضوی می‌تواند ارتباط و هماهنگی لازم را بین ارکان و بنگاه‌های اقتصادی فراهم کند. برنامه منسجم ۶ماهه برای آموزش به بنگاه‌های اقتصادی را خواهیم داشت. با توجه به برنامه ما بیش از ۱۰ شرکت خراسان رضوی در سال جاری در فرابورس پذیرش خواهند شد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: برای توسعه بخش خصوصی در بازار سرمایه لازم است کار فشرده انجام شود. هفته‌ای یک شرکت در فرابورس عرضه می‌شود. می‌توانیم اوراق بدهی هم منتشر کنیم و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. تامین مالی جمعی ابزار خوبی برای شرکت‌های کوچک است و رشد سریعی دارد. در پنج ماهه به اندازه کل سال گذشته تامین مالی جمعی صورت گرفته است. تامین مالی جمعی یک روش تامین مالی است که برای پروژه‌های کوچک در بازه کمتر از یک سال به سرعت اتفاق می‌افتد و سود بین مشارکت‌کنندگان توزیع می‌شود. می‌توانیم در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان از این ابزار استفاده کنیم.

انتهای پیام



Source link

لینک کوتاه : https://khatonaghd.ir/?p=2784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
اردوی تدارکاتی بازی‌‎‎های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ باشگاه پرسپولیس بسکتبال تنیس روی میز تکواندو- قهرمانی نونهالان جهان تکواندو گرندپری تیم فوتبال آلومینیوم اراک تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال النصر عربستان تیم فوتبال امید ایران تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم فوتبال فولاد خوزستان تیم فوتبال هوادار تهران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال پیکان تهران تیم ملی بسکتبال تیم ملی بسکتبال بانوان ایران تیم ملی فوتبال آنگولا تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی کاراته تیم ملی کشتی آزاد تیم‌فوتبال تراکتور جواد نکونام فدراسیون فوتبال فدراسیون کشتی فوتبال قهرمانی آسیا لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر فوتسال لیگ برتر هندبال لیگ دسته اول فوتبال مسابقات جهانی مسابقات قهرمانی آسیا مسابقات قهرمانی جهان والیبال وزارت ورزش و جوانان وزنه برداری ووشو قهرمانی رده های سنی آسیا کرونا کریستیانو رونالدو کشتی کشتی آزاد کشتی فرنگی