[ad_1]
در این مراسم از خانواده تعدادی از شهدا و جانباز سرافراز نیروی هوایی ارتش تجلیل به عمل امد که نام آنها در ادامه آمده است:
خلبان شهید جاویدالاثر علیرضا رستمیان
شهید رستمیان در سال ۱۳۳۲ در اصفهان به دنیا آمد. سال ۱۳۵۳ به استخدام نیروی هوایی ارتش درآمد و پس از سپری کردن دورههای آموزشی پرواز به کشور آمریکا برای طی دوره تکمیلی خلبانی اعزام شد. بعد از بازگشت به کشور به عنوان خلبان اف ۴ مشغول به خدمت شد. وی از خلبانان بسیار شجاع بود که با آغاز جنگ تحمیلی بارها و بارها به مأموریتهای بسیار سخت برون مرزی اعزام شد و در تاریخ ۲۵ مهرماه سال ۱۳۵۹ در حین انجام مأموریت در منطقه پل العماره عراق بر اثر اصابت موشک دشمن بعثی به هواپیمایش به درجه رفیع شهادت نائل آمد و مفقودالاثر شد. از این شهید یک فرزند پسر به یادگار مانده است.
خلبان شهید جاویدالاثر علی یارمحمدی
شهید یارمحمدی در سال ۱۳۳۲ در روستای انجیلاوند علیای شهرستان ساوه دیده به جهان گشود. سال ۱۳۵۱ به استخدام نهاجا در آمد. در آمریکا دوره تکمیلی خلبان را گذراند و با شروع جنگ، بارها با قبول خطرات بسیار زیاد، به مأموریتهای برون مرزی اعزام شد و با موفقیت این مأموریتها را به سرانجام رساند. در تاریخ سوم مهرماه سال ۱۳۵۹ با یک فروند هواپیمای اف ۴ در یک عملیات برون مرزی علیه دشمن بعثی پس از انهدام اهداف از پیش تعیین شده و در راه بازگشت مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و شهید شد. از این شهید والامقام دو فرزند پسر به یادگار مانده است.
شهید نعمت الله ظاهری
شهید ظاهری در سال ۱۳۳۴ در نیشابور متولد شد. سال ۱۳۵۴ در تخصص فنی (همافری) به استخدام نهاجا در آمد و در فرماندهی آماد و پشتیبانی هوایی مشغول به خدمت شد. با شروع جنگ تحمیلی به صورت داوطلب به جبههها اعزام شد و در بیست و هفتم خرداد سال ۱۳۶۰ در منطقه دهلاویه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
خلبان جانباز سرافراز بهنام اغنامیان
پیشکسوت خلبان بهنام اغنامیان سال ۱۳۴۱ در تهران متولد شد و سال ۱۳۴۹ در نیروی هوایی ارتش استخدام شد. بعد از طی دورههای آموزشی پرواز در آمریکا به کشور بازگشت و با شروع جنگ تحمیلی با هواپیمای اف ۵ به انجام مأموریتهای برون مرزی محوله اقدام مینمود. در یکی از این مأموریتها و در سال ۱۳۵۹ حین بازگشت از یک مأموریت برون مرزی در منطقه جنوب غربی شوش بر اثر اصابت موشک دشمن بعثی دچار حادثه شد که مجبور به ترک هواپیما شد و بر اثر صدمات وارده به دست، گردن، فک و … به درجه رفیع جانبازی نائل آمد. با این حال و پس از بهبودی، بازهم بارها و بارها به مأموریتهای برون مرزی اعزام میشد. وی در خرداد سال ۱۳۸۰ به افتخار بازنشستگی نائل آمد.
جانباز سرافراز اصغر حصاری
این جانباز عزیز در شهریور ماه سال ۱۳۵۳ در رسته فنی (تدارکات) به استخدام نیروی هوایی ارتش درآمد. با آغاز جنگ تحمیلی به صورت داوطلب به تیپ هوابرد شیراز اعزام و به عنوان فرمانده دسته به منطقه عملیات جنوب اعزام شد. در خردادماه سال ۱۳۶۱ در منطقه خرمشهر بر اثر اصابت ترکش توپ گلوله از ناحیه شکم و چشم مجروح و منجر به تخلیه چشم چپ شد. وی در سال ۱۳۸۳ بازنشسته شد.
[ad_2]
Source link
دسته بندی:
برچسب ها: