[ad_1]
جمشید خیرآبادی در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات قهرمانی جهان گفت: به نظرم مسابقات قبل از المپیک به اندازه المپیک مهم است و حتی کسب سهمیه المپیک از مدال جهانی مهمتر است؛ چرا که کشتیگیران مجوز ورود به المپیک را پیدا میکنند. خوشبختانه کشتی فرنگی موفق به کسب چهار سهمیه شد. امیدوارم کشتیگیران در مسابقات بعدی دو سهمیه دیگر را کسب کنند و تیم با ترکیب کامل به المپیک راه پیدا کنند.
نسبت به سال گذشته دو پله صعود کردیم
وی گفت: به نظرم کشتی فرنگی نسبت به سال گذشته نتایج خوبی کسب کرد. البته برخی معتقدند نتایج به دست آمده راضی کننده نیست، اما من این نظر را ندارم چرا که سال گذشته تیم کشتی فرنگی در جایگاه چهارم ایستاده بود و امسال عنوان نایبقهرمانی را به دست آورد. در سال منتهی به المپیک تیم ملی کشتی فرنگی دو پله صعود کرد و این نشان دهنده عملکرد خوب این تیم است. ضمن اینکه در این مسابقات روسها هم حضور داشتند و سطح مسابقات بالا بود. اگر تیم میتوانست دو سهمیه دیگر در این مسابقات بگیرد شرایط ایدهآلی پیش روی کشتی فرنگی بود.
کشتیگیران فرنگی مشکل بدنسازی داشتند
خیرآبادی ادامه داد: فدراسیون شرایط خوبی برای کشتی فرنگی فراهم کرده بود، با این حال کشتیگیران از نظر مسائل بدنسازی و تنفسی و همچنین کم آوردن بدن دچار مشکل بودند و باید کمیتهای تشکیل شود و این مسائل را مورد بررسی قرار دهند. امیدوارم تیم با برنامه مدونتری به صورت کامل به المپیک راه پیدا کند و بتواند نتیجه قابل قبولی هم کسب کند.
برداران گرایی خسته و فرسوده کشتی گرفتند
مربی کشتی فرنگی در مورد عملکرد برادران گرایی در این مسابقه عنوان کرد: مشکل بدنسازی در این دو کشتیگیر کاملاً مشهود بود به طوری که خسته و فرسوده کشتی میگرفتند. محمدرضا صلابت و شادابی همیشه را نداشت و این موضوع به خاطر وزن کم کردن این دو کشتیگیر بود که باید فکری به حال آن کنند. در المپیک مجالی برای گرفتن وقت مثل پرت کردن بطری آب وجود ندارد تا کشتیگیر بتواند کمی استراحت کند. من از نظر بدنی از این دو کشتیگیر راضی نبودم. علاوه بر این مهدی محسن نژاد و ناصر علیزاده هم از نظر بدنی شادابی لازم را نداشتند. در کل تیم نتیجه بدی نگرفت و رنگرز توانست با هنر سرمربیگری خود این نقیصه را جبران کردند.
ساروی صلابت گذشته را نداشت
وی در مورد عملکرد ساروی و تکرار مدال برنز جهانی خود خاطرنشان کرد: بزرگترین سلاح هادی ساروی سه دقیقه دوم کشتی است که با قدرت وارد تشک میشود تا کار را تمام کند، ولی متأسفانه در این دوره از مسابقات، از سه دقیقه دوم برعکس کار میکرد و این حریفان بودند که نسبت به او برتری داشتند. او در این دوره از مسابقات صلابت گذشته را نداشت.
طراوت و شادابی را در کشتیگیران ندیدم
خیرآبادی تأکید کرد: عملکرد ساروی نشان داد او شادابی لازم را نداشت که این موضوع میتواند به بدنسازی یا وزن کم کردن او ارتباط داشته باشد. ولی در کل طراوت و شادابی را در کشتیگیران ندیدم. هادی ساروی یکی از نخبههای کشتی فرنگی است که چهار مدال جهانی و المپیک را در کارنامه خود دارد، اما در این دوره از مسابقات به لحاظ بدنی کم آورد و باید خیلی دقیق این موضوع بررسی شود تا مشکل کار را پیدا کنند. المپیک جای آزمایش و خطا نیست و همه کشتیگیران در نهایت آمادگی روحی و بدنی در این مسابقات حضور پیدا میکنند.
کشتیگیران کار سختی در بازیهای آسیایی دارند
مربی کارشناس کشتی فرنگی در مورد وضعیت کشتی فرنگی در بازیهای آسیایی گفت: کار کشتیگیران فرنگی در این دوره از بازیهای آسیایی بسیار سخت است، چرا که قهرمانان بزرگ از قاره آسیا در مسابقات مختلف با قدرت ظاهر شدند. حتی کار میرزازاده در بازیهای آسیایی راحت نیست. البته کادر فنی هوشمندانه کشتیگیرانی که وزن کم کردند را تعویض و نفرات دیگری را جایگزین آنها کرد. این کار به نفع ما شده وگرنه به کشتی فرنگی شوک وارد میشد و همان نتیجهای که در بازیهای آسیایی بوستان رقم خورد این بار هم تکرار میشد. در هر صورت کار برای کشتی فرنگی و آزاد در بازیهای آسیایی سخت است اما کشتیگیران و اعضای کادر فنی مرد روزهای سخت هستند، امیدوارم بتوانند مدال طلا کسب کنند چون کاروان ورزش ایران به مدال طلا نیاز دارد.
[ad_2]
Source link
دسته بندی:
برچسب ها: