[ad_1]
وی افزود: عمده اقلام صادراتی از گمرکات استان در این مدت محصولات پتروشیمی، فولادی، سوختهای معدنی، خشکبار، مصنوعات مسی، شیشه و مصنوعات شیشهای، فرآوردههای غلات (ویفر و بیسکویت)، مصنوعات روی و ماشینآلات بود که عمده این اقلام به کشورهای ترکیه، عراق، ارمنستان، بلغارستان، آذربایجان، گرجستان، فدراسیون روسیه، افغانستان، امارات و پاکستان صادر شده است.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات آذربایجان شرقی به آمار واردات از طریق مبادی گمرکی استان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۲۶۲ هزار تن کالا به ارزش ۸۷۷ میلیون دلار از طریق گمرکات استان وارد کشور شده است که به لحاظ ارزش ۱۴ درصد و از نظر وزن ۲۵ درصد افزایش داشته است.
نامدار با اشاره به اینکه اغلب کالاهای وارداتی گمرکات استان مواد اولیه و واسطهای واحدهای تولیدی است، افزود: اقلام وارداتی هفته ماهه امسال شامل ابزار و قطعات ماشین آلات، قطعات منفصله ماشین آلات راهسازی، دانه کاکائو، چوب و اشیای چوبی، مواد و اشیای پلاستیکی، ماشین آلات و دستگاههای برقی، کامیون کشنده و شمش طلا بود که این اقلام بیشتر از کشورهای ترکیه، امارات، چین، آلمان، کره جنوبی، ایتالیا، اتریش، فدراسیون روسیه، برزیل و ژاپن وارد کشور شد.
وی همچنین میزان ترانزیت خارجی گمرکات استان در مدت یاد شده را بیش از یک میلیون و ۱۴۱ هزار تن کالا عنوان کرد و گفت: این میزان ترانزیت خارجی نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشته است.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات آذربایجانشرقی همچنین از انجام تشریفات گمرکی یک میلیون و ۸۲۸ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از طریق گمرکات استان در هفت ماهه امسال خبر داد.
نامدار در خصوص میزان آمار مسافری پایانههای مرزی جلفا، نوردوز و فرودگاه بین المللی تبریز گفت: در هفت ماهه امسال ۵۴۰ هزار مسافر از گمرکات یاد شده خدمات گمرکی و تشریفات مسافری دریافت کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۴ درصد افزایش داشته است.
وی میزان درآمد وصولی گمرکات استان در مدت مذکور را بالغ بر ۲۶ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این میزان درآمد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد افزایش داشته است.
[ad_2]
Source link
دسته بندی:
برچسب ها: