• امروز : پنج شنبه - ۹ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 30 November - 2023

خط و نقد

معافیت مالیاتی کارکنان دولت ۱۲ و مشاغل خرد ۱۰۰ میلیون تومان شد – خط و نقد | اخبار ایران و جهان اولین زمین اختصاصی ورزش پتانک آذربایجان شرقی در تبریز افتتاح شد – خط و نقد | اخبار ایران و جهان امیرعبداللهیان از حمایت‌های صنعا از مردم فلسطین قدردانی کرد – خط و نقد | اخبار ایران و جهان سه زندانی ایرانی در ویتنام آزاد شدند – خط و نقد | اخبار ایران و جهان آئین تجلیل از کهن‌کسوتان بسیجی آذربایجان شرقی برگزار شد – خط و نقد | اخبار ایران و جهان محو اسرائیل: از راه‌حل مردم‌سالارانه تا راهبرد مقاومت مسلحانه – خط و نقد | اخبار ایران و جهان تظاهرات حمایت از مردم مظلوم فلسطین فردا در ۵ استان برگزار می‌شود – خط و نقد | اخبار ایران و جهان افزایش مهاجرت پرستاران از آذربایجان شرقی به کشورهای مختلف – خط و نقد | اخبار ایران و جهان نباید به بهانه تحریم مجوزهای خلاف روال صادر شود – خط و نقد | اخبار ایران و جهان رزمایش مشترک ایران و عمان در تنگه هرمز برگزار شد – خط و نقد | اخبار ایران و جهان

0

زمان مناسبی برای جوانگرایی در تیم ملی نیست/ لیگ بی‌کیفیت می‌شود – خط و نقد | اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 10146
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
زمان مناسبی برای جوانگرایی در تیم ملی نیست/ لیگ بی‌کیفیت می‌شود – خط و نقد | اخبار ایران و جهان

همایون شاهرخی در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص پیروزی تیم ملی ایران برابر هنگ کنگ گفت: هدف تیم ملی از این دیدارها رسیدن به جام جهانی است. باید بپذیریم که تیم‌های هم گروه ما فاصله زیادی با ما دارند و با توجه به شرایط تیم ملی کشورمان صعود ما به مرحله بعد […]


همایون شاهرخی در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص پیروزی تیم ملی ایران برابر هنگ کنگ گفت: هدف تیم ملی از این دیدارها رسیدن به جام جهانی است. باید بپذیریم که تیم‌های هم گروه ما فاصله زیادی با ما دارند و با توجه به شرایط تیم ملی کشورمان صعود ما به مرحله بعد حتمی است. دیدارهای مقدماتی جام جهانی به نوعی بازی‌های تدارکاتی برای ما محسوب می‌شود تا با آمادگی کامل مقابل تیم‌های صاحب نام آسیا به میدان برویم.

وی در خصوص انتقادهایی که از قلعه نویی به خاطر استفاده از بازیکنانی که میانگین سنی آنها بالاست می‌شود اظهار داشت: در مورد جوان‌گرایی در تیم ملی حرف زدن با عمل کردن تفاوت زیادی دارد. اگر مقابل هنگ کنگ با بازیکنان جوان به میدان می‌رفتیم و نتیجه نمی‌گرفتیم چه کسی جز مربی باید پاسخگو می‌بود؟ هیچکس از بازیکن انتقادی نمی‌کرد و همه دنبال سرمربی بودند. هیچ مربی عاقلی در این مقطع چنین ریسکی نخواهد کرد.

مربی سابق تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: جوان‌گرایی باید در زمان خودش صورت بگیرد و الان وقت چنین کاری نیست بعد از هر تورنمنت بزرگی مربیان دست به تغییر می‌زنند تا بازیکنان جوان آبدیده و با تجربه شوند. البته در فوتبال ما برخی دوست دارند تا ۶۰ سالگی هم بازی کنند! اما باید بپذیریم در شرایط کنونی تیم ملی کشورمان با همین نفرات به کار خود ادامه داده و بطور حتم کادر فنی تیم ملی بعداز جام ملت‌های آسیا تغییراتی را در تیم ملی بوجود خواهد آورد اما در حال حاضر زمان مناسبی برای تغییر و جوان‌گرایی در تیم ملی نیست.

زمان مناسبی برای جوانگرایی در تیم ملی نیست/ لیگ بی‌کیفیت می‌شود
همایون شاهرخی در کنار برانکو ایوانکوویچ

همایون شاهرخی در پاسخ به این پرسش که عده ایی از سرمربی تیم ملی انتقاد می‌کنند که بیشتر به لژیونرها اهمیت داده می‌شود و کمتر از بازیکنان لیگ استفاده می‌شود، گفت: دلیل استفاده نکردن از بازیکنان لیگ کاملاً روشن است لیگ ما هر سالی که می‌گذرد بی کیفیت تر می‌شود، ستاره در فوتبال ما وجود ندارد زیر ساخت مناسب نداریم. داوری‌ها پر سرو صدا شده و همه این عوامل باعث شده تا کادر فنی تیم ملی در این شرایط عملکرد منطقی داشته و از لژیونرها استفاده کند.

سرمربی پیشین تیم ملی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم ملی می‌تواند در جام ملت‌های آسیا بعداز گذشت سال‌ها موفق شود گفت: بدون تعارف بگویم با رویا پردازی به واقعیت نخواهیم رسید. ایران دو دوره قهرمان آسیا شد اما فوتبال تفاوت زیادی با آن دوره پیدا کرده است.

شاهرخی ادامه داد: واقعیت فوتبال ما و آسیا با گذشته فرق کرده و نمی‌توانیم گذشته و حال را با یکدیگر مقایسه کنیم تیم‌هایی چون عربستان، ژاپن، کره جنوبی و استرالیا برنامه ریزی دقیقی برای رسیدن به قهرمانی در جام ملت‌های آسیا داشته‌اند و نمی‌خواهند به راحتی این افتخار بزرگ را از دست بدهند. ما کار سختی در این تورنمنت خواهیم داشت بنابراین نیاز است که از با تجربه‌ها استفاده کنیم و اعتقاد دارم اگر در چهار تیم پایانی قرار بگیریم این نشان می‌دهد که کادر فنی در جام ملت‌های آسیا عملکرد خوبی داشته است.

وی در خصوص عملکرد تیم فوتبال نوجوانان ایران گفت: وقتی در ورزش برد و قهرمانی بدست بیاید شادی و نشاط به جامعه تزریق خواهد شد. خلاف کمتر خواهد شد و نوجوانان علاقه بیشتری پیدا می‌کنند تا به ورزش روی بیاورند. تیم نوجوانان ما نتایج خوبی گرفته و امیدوارم بتواند در مرحله حذفی با شکست مراکش به مرحله بعد صعود کند.

مربی سالهای دور فوتبال ایران ادامه داد: نباید این تیم را بعد از این مسابقات به حال خود رها کنند تیم امید کشورمان حذف شد آیا از بازیکنان این تیم خبری هست، تیم امید تا المپیک بعدی فراموش می‌شود و بعد فدراسیون هوس می‌کند دوباره تیم امید را تشکیل دهد و باز باخت و فراموشی دوباره تیم امید. اگر می‌خواهیم در آینده یک تیم ملی پر قدرت داشته باشیم باید به فوتبال پایه بها دهیم، برنامه ریزی دقیق داشته باشیم در غیر این صورت نباید انتظار موفقیت از فوتبال کشورمان داشته باشیم.

سرمربی پیشین تیم ملی در پایان و در خصوص دیدار تیم ملی کشورمان برابر ازبکستان که سه شنبه در تاشکند برگزار خواهد شد گفت: بازی سختی خواهیم داشت. ازبکستان فوتبال فیزیکی را انجام م یدهد و نمی‌خواهد بازنده باشد. خصوصاً که از حمایت هوادارانش هم برخوردار است. تیم ملی ما هم در آمادگی کامل به سر می‌برد و اعتقاد دارم با یک بازی منطقی و شناخت نقاط ضعف حریف می‌تواند برنده از تاشکند به تهران بازگردد.



Source link

لینک کوتاه : https://khatonaghd.ir/?p=10146

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
بازی های آسیایی بازی های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ بازی‌‎‎های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ باشگاه استقلال تهران باشگاه پرسپولیس بسکتبال تیم فوتبال آلومینیوم اراک تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال استقلال خوزستان تیم فوتبال الاتحاد عربستان تیم فوتبال النصر عربستان تیم فوتبال الهلال عربستان تیم فوتبال امید ایران تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم فوتبال شمس آذر تیم فوتبال فولاد خوزستان تیم فوتبال نوجوانان ایران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال پیکان تهران تیم ملی بسکتبال تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی والیبال ایران تیم ملی کاراته تیم ملی کشتی آزاد تیم‌فوتبال تراکتور جواد نکونام رضا عنایتی رقابتهای انتخابی المپیک فدراسیون فوتبال فدراسیون کشتی فوتبال قهرمانی آسیا لیگ برتر فوتبال ایران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا مسابقات قهرمانی آسیا مسابقات قهرمانی جهان والیبال وزارت ورزش و جوانان وزنه برداری پارادوومیدانی کرونا کشتی کشتی آزاد کشتی فرنگی