[ad_1]
معاون وزیر صمت فرایند برگزاری این طرح را از ۲۷ مردادماه و اتمام آن را پایان شهریورماه اعلام کرد و اظهار داشت: بازدیدهای نظارتی از اماکن اقامتی، مراکز پذیرایی و بین راهی، دفاتر خدمات مسافرتی (هوایی، جادهای و ریلی)، مراکز اقامت موقت، پارکینگها، و همچنین رستورانها و واحدهای عرضه کننده اقلام غذایی انجام و با متخلفان طبق قانون برخورد میشود.
بر اساس اعلام سازمان حمایت، وی در ادامه افزود: یکی دیگر از مواردی که در این بخشنامه متناسب با شرایط فعلی مورد توجه قرار گرفته رصد، نظارت و اهتمام ویژه به موضوع حمل و نقل اعم از هوایی، ریلی، جادهای و پایانههای مسافربری است.
فرهیدزاده با بیان این مطلب، خاطر نشان کرد: بر اساس این دستورالعمل و به منظور جلوگیری از سوءاستفاده افراد خاطی و افزایش غیرقانونی قیمتها و ساماندهی و تأمین ناوگان حمل و نقل به مقاصد پایانههای مرزی عراق و با هدف صیانت از حقوق مصرف کنندگان و عزاداران حسینی، ادارات کل استانها موظفند طی این مدت در کنار سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و دیگر دستگاههای ذیربط با تشکیل گشتهای ویژه اربعین روی قیمت بلیت هواپیما، اتوبوس و قطارها نظارت ویژه انجام شود تا در این حوزه شاهد تخلفاتی به لحاظ قیمتها نباشیم.
فرهیدزاده نظارت گسترده؛ جامع و به هنگام بر شبکه عرضه و تقاضای بلیت اربعین توسط دفاتر فروش آنلاین بلیت و شرکتهای هواپیمایی را از دیگر اولویتهای این سازمان برشمرد و گفت: در این بخشنامه به ادارات صمت استانها تاکید شده تا در این بازه زمانی بر نحوه توزیع و فروش بلیت توسط شرکتهای هواپیمایی نظارت جدی و کافی داشته باشند.
ضمناً در این بخشنامه تاکید شده در این طرح عملیاتی با اتخاد تمهیدات لازم نظارتهای محسوس و نامحسوس از پایانههای مسافری استانها و مراکز فروش بلیت در نظر گرفته و در صورت احراز هرگونه تخلف و تخطی از ضوابط قانونی در این حوزه، برخورد قانونی مؤثر و بازدارنده معمول و نتیجه به این سازمان اعلام شود.
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به افزایش تردد زائران حسینی در استانهای خوزستان، کرمانشاه و ایلام اظهار داشت: طبق ابلاغ جداگانه سازمان حمایت، استانهای معین مکلف هستند به منظور جلوگیری از هرگونه اجحاف احتمالی در حق عزاداران حسینی، ضمن بهرهگیری از کلیه امکانات و مقدورات استان و استفاده حداکثری از قوا و ظرفیت موجود، نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی توزیعی و خدماتی و برخورد با تخلفات احتمالی با هماهنگی، همافزایی و برنامهریزی برای جلب مشارکت سایر دستگاهها و نهادهای ذیربط استانی متناسب با وظایف و مسئولیتهای محول قانونی و استفاده حداکثری از ظرفیت بازرسان و انجام گشتهای بازرسی مشترک هدفمند را در دستور کار قرار دهند.
فرهیدزاده معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان حمایت یادآور شد: طی برنامهریزیهای صورت گرفته و بسیج امکانات و منابع انسانی در تلاش هستیم تا تردد زائران از پایانههای مرزی به بهترین نحو ممکن انجام شود. همچنین اگر هموطنان عزیز شاهد تخلفی از جمله گرانفروشی، احتکار و امتناع از عرضه، عرضه خارج از شبکه بلیت از سوی شرکتهای مسافربری، هواپیمایی و…. بودند آن را به بازرسان مستقر در ادارات کل صمت استانها و یا سامانه ۱۲۴ گزارش کنند تا با هر فرد و نهادی که قصد تخلف داشته باشد طبق موازین قانونی برخورد شود.
[ad_2]
Source link
دسته بندی:
برچسب ها: